ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμεις τα μελη του Κοινωνικου Ιατρειου-Φαρμακειου μαζι με τους ιερεις μας,προσπαθουμε να δωσουμε χρωμα στην ζωη των ασθενων μας!
Με κινητρο το ονειρο για ενα κοσμο χωρις διακρισεις στην υγεια και την περιθαλψη των απορων και ανασφαλιστων συμπολιτων μας,το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο της Χαλκιδας και της Ιστιαιας,ειναι διπλα σας,για να δωσει ενα χερι βοηθειας. Στο εργο μας,θα χρειαστουμε την βοηθεια ολων των πολιτων της Ευβοιας,σας περιμενουμε κοντα μας!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ Ή ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ή ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ- ΙΑΤΡΩΝ- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ .
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.