ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμεις τα μελη του Κοινωνικου Ιατρειου-Φαρμακειου μαζι με τους ιερεις μας,προσπαθουμε να δωσουμε χρωμα στην ζωη των ασθενων μας!
Με κινητρο το ονειρο για ενα κοσμο χωρις διακρισεις στην υγεια και την περιθαλψη των απορων και ανασφαλιστων συμπολιτων μας,το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο της Χαλκιδας και της Ιστιαιας,ειναι διπλα σας,για να δωσει ενα χερι βοηθειας. Στο εργο μας,θα χρειαστουμε την βοηθεια ολων των πολιτων της Ευβοιας,σας περιμενουμε κοντα μας!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου της Ιστιαίας στην Βόρεια Εύβοια, παρουσία κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και εκπροσώπων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος.

Πρόκειται για το δεύτερο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο που ιδρύεται με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.Χρυσοστόμου και την συνεργασία του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο στεγάζεται στον χώρο του Κέντρου Στηρίξεως Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) Ιστιαίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκείνους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, δηλαδή δεν έχουν καμία ασφαλιστική κάλυψη, ούτε και βιβλιάριο απορίας. Λειτουργεί κάθε Τετάρτη απόγευμα, κατά τις ώρες 17:00 έως 18:00 μ.μ.

Όσοι είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι και επιθυμούν να εγγραφούν στις υπηρεσίες του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
2. Βεβαίωση μη υπάρξεως εισοδήματος από την Δ.Ο.Υ. ή αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος.
3. Βεβαίωση μηδενικής ασφάλισης από την Πρόνοια.
4. Βεβαίωση του Εφημερίου της Ενορίας του αιτούντος, ότι είναι άνεργος και χρήζει ενισχύσεως.