ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμεις τα μελη του Κοινωνικου Ιατρειου-Φαρμακειου μαζι με τους ιερεις μας,προσπαθουμε να δωσουμε χρωμα στην ζωη των ασθενων μας!
Με κινητρο το ονειρο για ενα κοσμο χωρις διακρισεις στην υγεια και την περιθαλψη των απορων και ανασφαλιστων συμπολιτων μας,το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο της Χαλκιδας και της Ιστιαιας,ειναι διπλα σας,για να δωσει ενα χερι βοηθειας. Στο εργο μας,θα χρειαστουμε την βοηθεια ολων των πολιτων της Ευβοιας,σας περιμενουμε κοντα μας!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλογή υπογραφών από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 14:12

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ξεκινάει σήμερα διεθνή καμπάνια ηλεκτρονικής συλλογής υπογραφών μέσω της σελίδας του AVAAZ. Σκοπός της καμπάνιας μας είναι όπως αναφέρουν, "να ανατραπούν οι ανθρωποκτόνες πολιτικές που εφαρμόζει η Ελληνική κυβέρνηση στο δημόσιο σύστημα υγείας, με την εντολή της Τρόικας (που αποτελείται από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και να κάνουμε γνωστό το δράμα που βιώνουν οι πολίτες της χώρας μας".

Οι υπογραφές που θα συλλέξουμε θα αποσταλούν σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και κυρίως στην Ε.Ε., την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τα Ηνωμένα Έθνη και την Ελληνική κυβέρνηση. Όποιος θέλει να υπογράψει μπορεί να το κάνει εδώ https://secure.avaaz.org/