ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμεις τα μελη του Κοινωνικου Ιατρειου-Φαρμακειου μαζι με τους ιερεις μας,προσπαθουμε να δωσουμε χρωμα στην ζωη των ασθενων μας!
Με κινητρο το ονειρο για ενα κοσμο χωρις διακρισεις στην υγεια και την περιθαλψη των απορων και ανασφαλιστων συμπολιτων μας,το κοινωνικο ιατρειο-φαρμακειο της Χαλκιδας και της Ιστιαιας,ειναι διπλα σας,για να δωσει ενα χερι βοηθειας. Στο εργο μας,θα χρειαστουμε την βοηθεια ολων των πολιτων της Ευβοιας,σας περιμενουμε κοντα μας!

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εισβολή της ΕΛΑΣ σε κοινωνικό ιατρείο με πρόφαση… τη διακίνηση ναρκωτικών!!!!



Μια «ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών» ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό που έκανε έφοδο σε μια δομή αλληλεγγύης η οποία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες ανθρώπους 


Γύρω στις 11 το πρωί, κλιμάκια της Ασφάλειας και του Ε.Ο.Φ., παρουσία πταισματοδίκη, εισέβαλαν στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού μετά από ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών (!). Οι «έρευνες» τελείωσαν λίγο μετά τις 12, χωρίς, βέβαια, αποτέλεσμα. 

Η ενημέρωση από το προφίλ του ΜΚΙΕ στο Facebook: 

«1η Ενημέρωση 

Αυτή την ώρα έχει γίνει «έφοδος» του ΕΟΦ και της αστυνομίας στο ιατρείο μας και κάνουν έλεγχο … θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την κατάσταση. 

2η Ενημέρωση 

Μας ενημέρωσε το κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΕΟΦ ότι έγινε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ ότι διακινούμε ναρκωτικές ουσίες ανεξέλεγκτα σε ναρκομανείς, και για αυτό τον λόγο κάνουν τον έλεγχο. Φυσικά πρόκειται για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες που θα μάθουμε ποιος τις έχει κάνει. Κάποιους τους πονάει η δράση μας, να ξέρουν όμως ότι όσο μας χτυπάνε τόσο θα δυναμώνουμε».